15-годшишният син на чеченския лидер Рамзан Кадиров - Адам Кадиров бе

...
15-годшишният син на чеченския лидер Рамзан Кадиров - Адам Кадиров бе
Коментари Харесай

Синът на чеченския лидер Кадиров бе назначен за началник на неговата охрана

15-годшишният наследник на чеченския водач Рамзан Кадиров - Адам Кадиров бе назначен за шеф на неговата защита, заяви Българска телеграфна агенция, като се базира на публични известия от съветската република.

Младият мъж, който неотдавна преби с ритници безсилен мъж в пандиза, съставлява " лъчезарен образец " за поколението си, разгласи през днешния ден в приложението " Телеграм " командирът на специфичните сили на Кадиров " Ахмат " Замид Чалаев.

Чалаев разгласява фотография, на която е застанал до Адам Кадиров. Други публични представители, в това число министърът за националните политики Ахмед Дудаев, също похвалиха " лидерските качества " на младия мъж.

Самият Рамзан Кадиров също известно време бе заместник-началник на защитата на своя татко Ахмат Кадиров, който бе погубен през 2004 година.

Адам Кадиров получи няколко медала и носи званието " Герой на Чечения ", получено за побоя над арестуван мъж, упрекнат в изгаряне на Корана. Рамзан Кадиров, който е упрекван в нарушавания на човешките права, в това число ликвидиране, разгласява видео от офанзивата и изрази горделивост. Кадрите провокираха отвращение измежду някои руснаци. Срещу синa му не бе заведено наказателно произвеждане.

Жертвата бе арестувана във Волгоград по обвиняване в изгаряне на Корана на публично място и бе предадена на управляващите в Чеченската република, популацията на която е главно мюсюлманско. Дни след публикуването на скандалното видео съветският президент Владимир Путин одобри Рамзан Кадиров в Кремъл и похвали метода, по който управлява републиката.

Миналата година трима от синовете на Кадиров, в това число Адам, позираха за фотография с оръжия в ръцете в Украйна. Чеченският водач сподели, че те се борят като част от силите, осъществяващи съветското настъпление, само че наблюдаващи показаха подозрения дали са взели участие в същински сражения.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР